LINTNER MEDICAL

BUDAPEST

Dr Lintner Balázs

szülész-nőgyógyász

Dr. Lintner Balázs szülész-nőgyógyász (Budapest)

Szülész-nőgyógyász vagyok Budapesten. A szülések vezetése mellett szakterületemen belül elsősorban a praenatalis diagnosztika, magzati és nőgyógyászati ultrahang vizsgálatok, valamint a nőgyógyászati laparoscopos és hasi sebészet irányába specializálódtam. Egy Nőgyógyászati Onkológus csapat részeként heti több alkalommal végzek radicalis műtéteket.

Szülészet

A terhesgondozás egyik legfőbb feladata a megfelelő időben elvégzett vizsgálatok alapján a rizikóterhesek (a Magzatot vagy Kismamát érintő betegségek) kiszűrése és adott esetben a kezelés korai megkezdése, valamint a Kismamák szülésre történő felkészítése. A terhesgondozás kapcsán napjainkban a legfőbb hangsúly az ultrahang vizsgálatokra, a praenatalis diagnosztikara helyeződik.

Nőgyógyászat

Nőgyógyászati szűrések, mint a méhnyak elváltozások, méhtest elváltozások, petefészek elváltozások, emlő elváltozások, HPV, meddőségkezelés, rákszűrés, női gyulladások, hüvelyi folyás.

Onkológiai sebészet

Jóindulatú méh és petefészek elváltozások (myoma, petefészek cysta, endometriozis, polyp) ultrahang diagnosztikájával és mind laparoscopos mind hasi műtéti kezelésével foglalkozom. A műtéti kezelések kifejezetten specializációm fő irányát jelentik. A női nemi szerveket érintő rosszindulatú megbetegedések ( méhnyakrák, méhtestrák, petefészekrák, szeméremtestrák ) diagnosztikáját és radikális műtéti kezelését egy onkológiai csapat tagjaként folytatom, amely mind az országban, mind a nemzetközi szintéren elismerést nyert már el.